Als ook de laatste zorg de juiste moet zijn!

Als een dierbare overlijdt, staat uw leven op z’n kop.
Wij helpen u met liefde. Persoonlijk en dichtbij.

Wilt u een overlijden melden? U kunt ons bereiken. Wij staan voor u klaar.

Voor het melden van een overlijden zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.
Uiteraard ook voor overige informatie en vragen.

Voor een goed afscheid is ruimte nodig.

Vroeg of laat verliezen we allemaal een dierbare. Een sterven dichtbij kan een grote impact hebben op nabestaanden. Zeker als het overlijden onverwacht komt of als het jonge mensen betreft. Er komt meer bij kijken dan alleen een afscheid. Er is verdriet en rouw, maar u krijgt ook te maken met formaliteiten en administratie.

 

Een plaatselijk bekende uitvaartbegeleider kan u van dienst zijn. Iemand die uw eigen taal spreekt, die weet wat er speelt en wat de plaatselijke gebruiken zijn. Iemand die bekend is met alle instanties welke van betekenis kunnen zijn in de periode rondom een overlijden.

Alfons van Breen en Bas de Weerd

Bas is vanaf oktober 2021 vennoot bij Alfons van Breen Uitvaartverzorging, om de komende jaren samen het werk te verdelen zodat wij beiden meer tijd hebben voor privé.

Families weten Alfons van Breen Uitvaartverzorging & De Weerd Uitvaartverzorging steeds vaker te bereiken. Onze samenwerking is zodanig prettig en op elkaar afgestemd dat wij hebben besloten om beide bedrijven als één bedrijf te laten heten: van Breen & de Weerd Uitvaartverzorging.

Wij zijn trots op onze samenwerking, ons bedrijf en gaan nog vele jaren samen verder om iedereen die het nodig heeft bij te staan met raad en daad.

Even kennismaken, bijpraten of meer informatie ontvangen? De koffie staat altijd voor u klaar bij ons op kantoor aan de Schoolstraat 30 in Raalte.

Lees meer Maak een afspraak

Waarom van Breen en de Weerd Uitvaartverzorging?

Transparant in kosten

Aandacht voor details

Eén aanspreekpunt van begin tot eind

Hoge klanttevredenheid

Waar en hoe u ook verzekerd bent

Met oog voor uw traditie

© 2022 Van Breen & De Weerd Uitvaartverzorging. alle rechten voorbehouden. | website: advice.nl