Uitvaartwensen bespreken

Het is zinvol wanneer uw uitvaartwensen bij uw nabestaanden bekend zijn. Een geruststellend idee, voor u maar ook voor hen. Wordt het een begrafenis of een crematie, komt er nog een kerk bij, is de uitvaart in kleine kring, moet er een rouwadvertentie in de krant? Allemaal zaken waarover men moet beslissen in een vroeg stadium na het overlijden.

Maak een afspraak

Uitvaartwensen vastleggen

U kunt geheel vrijblijvend een oriënterend gesprek aanvragen. Ook wanneer er een uitvaartpolis aanwezig is, ongeacht bij wie deze is afgesloten, kunt u ons inschakelen om de uitvaart te begeleiden, zodat u zeker bent van een plaatselijk bekende uitvaartonderneming. Ook het boekje: ‘Mijn wensen voor later’ is kosteloos te verkrijgen. Deze kunt u zelf doornemen en invullen. Er staan veel zaken in waaraan u moet denken. Maar beter is het om nu al uw uitvaartbegeleider te kennen.

Alfons van Breen en Bas de Weerd

Vanaf 1 oktober 2021 is Bas de Weerd compagnon geworden van Alfons van Breen, zodat wij onze krachten, maar vooral onze tijd kunnen bundelen en zodoende onze dienstverlening nog meer kunnen verbeteren.

Lees meer Maak een afspraak

Waarom van Breen en de Weerd Uitvaartverzorging?

Transparant in kosten

Aandacht voor details

Eén aanspreekpunt van begin tot eind

Hoge klanttevredenheid

Waar en hoe u ook verzekerd bent

Met oog voor uw traditie

© 2022 Van Breen & De Weerd Uitvaartverzorging. alle rechten voorbehouden. | website: advice.nl