Rouwverwerking kan ook samen

Onze taak als uitvaartverzorger houdt niet op met de uitvaart. Integendeel, ook in de periode daarna zullen wij er voor u zijn met raad en daad. Er moet veel worden geregeld met diverse instanties, de nalatenschap moet worden afgewerkt.

Indien u dat wenst kunnen wij u daarin bijstaan, eventueel kan ik u in contact brengen met de juiste mensen die u daarbij van dienst kunnen zijn. Tevens ontvangt u na de uitvaart kosteloos het boekje: ‘Verlies’, een uitgave van Zorgna, met daarin veel informatie over het rouwproces. Vraag ons gerust om hulp of informatie.

Hoe nu verder met leven?

Wellicht kunt u extra steun gebruiken bij rouwverwerking. Omdat u er tijdens het proces niet alleen uitkomt. Wij kunnen voor u de juiste professionals inschakelen. Dit kan in de vorm van een gesprek zijn, of een workshop. Samen kijken we naar de mogelijkheden. U staat er niet alleen voor.

Gezamenlijke evaluatie naderhand

Na enkele weken kijken we met u graag terug op de uitvaart. Dat doen we persoonlijk. We willen graag weten wat u ervan vond en tevens kijken we met u vooruit naar wat er nog nodig is.

Maak een afspraak

© 2022 Van Breen & De Weerd Uitvaartverzorging. alle rechten voorbehouden. | website: advice.nl