Uitvaarthuys Salland

Rustig gelegen, op loopafstand van kerk en begraafplaats, met de beschikking over voldoende (gratis) parkeergelegenheid. In het uitvaartcentrum aan de Schoolstraat 30 beschikken wij over vier moderne rouwkamers, ruim van opzet in frisse, misschien enigszins gewaagde kleuren combinaties. Door het natuurlijke daglicht in combinatie met kunstlicht en de eigentijdse inrichting kunt u spreken van een externe huiskamer waar de mogelijkheid bestaat om geheel volgens uw eigen wensen op te baren.

Eigen sleutel

Naast de rouwkamers voor de opbaring is er een ontvangstruimte, deze ruimte kan gebruikt worden om er een afscheidsmoment of een condoleance te houden. Of waar een afscheidsplechtigheid gehouden kan worden voorafgaand aan de begrafenis of crematie voor een kleine groep tot ongeveer 20 personen.

 

Uitvaarthuys Salland, een sfeervolle accommodatie in Raalte die vrij toegankelijk is voor nabestaanden zodat zij in alle rust afscheid kunnen nemen van hun dierbare. Nabestaanden ontvangen tijdelijk een sleutel van de locatie, zodat zij op elk gewenst tijdstip een bezoek kunnen brengen.

Tarieven

Tarieven zijn op aanvraag.
Tevens beschikken wij over een spreekkamer
waar op afspraak bezoek mogelijk is.

Maak een afspraak

© 2022 Van Breen & De Weerd Uitvaartverzorging. alle rechten voorbehouden. | website: advice.nl