Van Breen & De Weerd Uitvaartverzorging

 

Wij begrijpen dat het regelen van een uitvaart een zeer emotionele en stressvolle periode kan zijn. Daarom streven wij ernaar om u volledig te ontzorgen tijdens deze moeilijke tijd.

Met uiterste zorg en respect voor uw wensen en die van uw dierbare, bieden wij een persoonlijke aanpak.
Ons toegewijde team staat altijd voor u klaar om u te begeleiden en te ondersteunen, zodat u zich kunt concentreren op het gedenken en afscheid nemen van uw geliefde.

Wij zijn een onafhankelijke en kleinschalige uitvaartonderneming met een unieke, eigen en betrokken benadering.
Wij bieden kwaliteit en deskundigheid in uitvaartzorg en uitvaartbegeleiding.

Hoewel ons werkgebied voornamelijk ligt in de gemeenten Raalte en Olst-Wijhe, is het geen enkel probleem om elders een uitvaart te begeleiden.

Maak kennis met Bas

Al bijna 20 jaar werken wij beiden met voldoening in het uitvaartwezen. Vanuit ons hart ons ding doen, met oog voor de mens. Inmiddels niet meer alleen, maar met een team van professionele krachten. Allen met een luisterend oor, met oog voor detail, met liefde voor mensen.
Betrouwbaar, integer en respectvol.

Bas de Weerd
Ik houd van het vak dat ik al bijna twintig jaar uitoefen. Met tijd en aandacht nabestaanden begeleiden. Dat is wat ik graag doe.

Ik ben bij voorkeur onopvallend aanwezig, maar op de voorgrond waar nodig en wenselijk. Als familie heb je ruimte nodig om je op het afscheid voor te bereiden, de invulling daarvan is voor iedereen anders. Iedere uitvaart is maatwerk.
Ik waardeer en respecteer tradities, maar denk ook graag mee buiten de gebaande paden en sta open voor creatieve invullingen.

Het is het laatste moment in het levensboek van een overleden dierbare, een dag die het levensverhaal op een mooie manier mag sluiten. Die laatste bladzijde doet er ook toe.

Ik ken de diverse kanten van het vak, de mooie kant van het klaarstaan voor mensen en de moeilijke kant die het vak als mens van je kan eisen. Alles moet kloppen.

Ik wil dat nabestaanden terugkijken op een mooie, waardevolle en persoonlijke uitvaart, georganiseerd met aandacht en warmte en waarbij niets over het hoofd is gezien.
Het gaat vaak om dat ene stapje extra en die zet ik graag.

Maak een afspraak

Waarom van Breen & De Weerd Uitvaartverzorging?

Transparant in kosten

Aandacht voor details

Eén aanspreekpunt van begin tot eind

Hoge klanttevredenheid

Waar en hoe u ook verzekerd bent

Met oog voor uw traditie

© 2022 Van Breen & De Weerd Uitvaartverzorging. alle rechten voorbehouden. | website: advice.nl